Віра Брежнєва показала фанатам сиві вуса Костянтина Меладзе на відпочинку в Італії

Віра Брежнєва зараз разом зі своїм законним чоловіком Костянтином Меладзе відпочиває за кордоном. Для відпустки вони вибрали сонячну Італію.

Подружня пара проводить разом багато часу. Створюється враження, ніби вони не давно одружені, а тільки-тільки познайомилися, в їх посмішках ще витає закоханість і романтика.

Віра, як справжня Інстаграм-блогерша, показує подробиці своєї відпустки

Напередодні співачка і екс-солістка групи “Віа Гра ” показала на відео поїздку на катері зі своїм чоловіком.

Віра Брежнєва позувала без макіяжу, тому шанувальники змогли розглянути реальні риси її обличчя. Слід зазначити, що зморшок у неї немає, а шкіра гладенька і однотонна. Що ж стосовно Костянтина Меладзе, то він теж усміхнено позував на селф-камеру.

Шанувальники звернули увагу, що вуса і борода чоловіки стали сивими. Обидва артиста закривали обличчя величезними сонцезахисними окулярами.

Ось що в коментарях написали шанувальники Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе:

  • Мммммм … .красота, – написала Аніта Луценко, зоряний фітнес-тренер і дієтолог
  • Як люблю Вас обох !, – пише hiblagerzmava
  • Приємна пара. Будьте щасливі з вашої

Нагадаємо, Віра і Костянтин давно приховували свої відносини. Ходили різні чутки і пересуди, які пізніше підтвердилися – продюсер і його підопічна вокалістка зіграли розкішне весілля на одному з найпопулярніших курортів світу.

Зараз вони живуть разом, спільних дітей у пари немає. Костянтин взяв на себе питання чоловічого виховання дочок Віри від попередніх шлюбів. Судячи з Інстаграму, у зірок дійсно справжня ідилія і щастя.

Але багато хто називав Брежнєву розлучницею за те, що вона нібито вкрала Костю з сім’ї. Хоча Меладзе запевняє – ніхто нічий шлюб не розбивав. На момент початку відносин з Вірою він уже був холостяком.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.