Енріке Іглесіас порадував відео зі своїми двійнятами

Зразковий батько — увесь вільний час Іглесіас присвячує своїм дітям. Мережа розчулилася від нового сімейного відео співака.

Енріке Іглесіас ріс незвичайний хлопчиком, як для свого статусу. Він народився і виріс у багатій знаменитій родині. Його батько — популярний іспанський співак Хуліо Іглесіас, мама — телеведуча. Але хлопчик ходив у звичайну школу і вважав за краще носити потерті джинси і майки.

Не дивлячись на те, що його вважають одним з найбажаніших співаків світу, він залишається зразковим сім’янином і люблячим батьком. Вже понад 18 років він залишається у серйозних відносинах з російською тенісисткою Анною Курніковою, яка одного разу знялася у нього в кліпі. У пари троє дітей — двійнята Ніколас і Люсі і молодша дочка Маша, якій усього три місяці.

Карантинний режим Енріке повністю присвятив сім’ї — він грає з близнюками і ділиться своїми емоціями з підписниками у своїх соціальних мережах.

Кілька днів тому Іглесіас опублікував веселе відео, де він у ролі конячки катає Люсі і Ніколаса на спині. У якийсь момент син не зміг втриматися і впав з імпровізованого коня. Енріке не розгубився і сказав хлопцеві, щоб він не нив і швидко піднімався. Однак поки хлопчик піднімався, його випередила сестра Люсі, яка швиденько зачепилася за Енріке.

“Тримайся міцніше”, — підписав відео співак.

Шанувальники позитивно відреагували на публікацію, захоплюючись, наскільки Люсі — батькова дочка.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.