(Фото) Аслан Ахмадов після розлучення з Іриною Білик поголився налисо: “Обнулився “

П'ятий чоловік Ірини Білик після розлучення з артисткою позбувся своєї пишної шевелюри і змінився до невпізнання.

Аслан Ахмадов – російський продюсер, професійний фотограф і художник азербайджанського походження. Також він є п’ятим чоловіком української співачки Ірини Білик. Вони одружилися в 2013 році, а в 2015-му за допомогою сурогатного материнства Аслан і Ірина стали батьками хлопчика Табриза.

Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Тебріз
Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Табріз

Однак нещодавно Білик заявила, що офіційно розлучилася з Асланом. Схоже, розставання з Білик для Ахмадова стало непростим випробуванням і він, щоб почати життя з чистого аркуша, вирішив “обнулитися”. Зробив він це незвичайним способом. Володар пишної шевелюри повністю позбувся волосся.

Результатом перетворення чоловік поділився в своєму Інстаграм-блозі.

Скріншот Інстаграм-сторіз Аслана Ахмадова
Скріншот Інстаграм-сторіз Аслана Ахмадова

Чому Ірина Білик розлучилася з Асланом Ахмадовим?

Шлюб Білик і Ахмадова був не зовсім звичайним. Такі відносини називають “гостьовим шлюбом”. Основна робота чоловіка була в Росії, а Ірина з сином жила в Україні. Ахмадов не жив зі своєю сім’єю, а просто регулярно її відвідував.

Коли Білик оголосила про розлучення, вона зізналася, що Аслан вже рік не приїжджав в в Україну і не бачив сина. За словами артистки, спочатку він стверджував, що не може приїхати через карантин. Втім, коли кордони відкрилися, чоловік все одно не приїжджав до неї і сина. Тоді Ірина і прийняла це важке рішення.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.