Софія Ротару виступить на концерті до Дня Незалежності України: прямо з російського Сочі

Співачка Софія Михайлівна Ротару дає концерти як в Україні, так і в Росії. Нехай її виступу зараз в основному і корпоративні, на концертах її теж можна побачити.

Відомо, що в цьому році, з нагоди тридцятиріччя від дня отримання незалежності, Софія Михайлівна виступить як почесний гість. Правда, прилетить на концерт вона прямо з Сочі.

З огляду на політичну обстановку, не все однозначно оцінили виступ Софії Михайлівни, яке запланували на 24 серпня 2021 року.

Софія Ротару
Софія Ротару

Як свідчать афіші, які з’явилися в Мережі, у Ротару заплановано виступ в місті Сочі на фестивалі “Нова хвиля “, який пройде 19-23 серпня. Афішу опублікували на офіційній сторінці “Нової хвилі ”

Який саме номер артистка виконуватиме на НСК Олімпійському – поки загадка. Адже організатори обіцяють – з приводу ювілею вони точно знайдуть чим здивувати шанувальників творчості різних музикантів.

Софія Ротару
Софія Ротару

Однак, очевидно, не обійдеться і без скандалів. Зокрема, на заході буде створена велика музична історія Незалежної України, в яку буде включена не тільки україномовна, а й російськомовна музика.

Нагадаємо, Софія Михайлівна Ротару – народна артистка України. У неї є як російськомовні, так і україномовні треки. Після подій 2013-2014 років, співачка вирішила цілком і повністю відсторонитися від теми політики, і не виступати на політичних заходах. Це допомогло їй зберегти більш менш нейтральну репутацію на політичній арені, яка дуже тісно пов’язана з шоу-бізнесом.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.