Дочка співачки Ані Лорак перевершила маму: виставила на фото свою фігуру

Маленька Софія Налчаджиоглу - це дочка співачки Ані Лорак і бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Дівчинка йде по стопах зіркової мами.

Вона в свої роки досить активна дівчинка, за плечима якої зйомки в одному кліпі зі своєю мамою. Кароліна куека (Ані Лорак, – прим.ред) розповіла, що маленька дочка сама проявила ініціативу, щоб засвітитися в батьківській відеороботі. А мама з радістю підтримала прагнення дочки.

Дочка Ані Лорак – коротка біографія

Ані Лорак і дочка
Ані Лорак і дочка

Софія Муратовна Налчаджиоглу народилася 9 червня 2011 року в родині відомої співачки, народної артистки України (2008), яка представляла свою країну на конкурсі пісні “Євробачення ” (2008) з піснею “Shady Lady ” і зайняла там друге місце.

Варто відзначити, що довгий час Софія жила в неповній сім’ї. Після розлучення Мурата й Ані батьки дівчинки довгий час не спілкувалися. Мама, звичайно, не забороняла бачитися з татом, і навпаки, але сім’я вже не була такою щасливою і зразковою.

Ходять чутки, що зараз пара знову зійшлася. Лорак зізналася – пробачила блудного чоловіка і закрила очі на його помилку.

Як зараз виглядає дочка Ані Лорак

Як можна помітити по фото Соні в Інстаграм, вона активно веде свою сторінку, претендуючи на звання “блогерша “. Ось, днями вона опублікувала такі фото, демонструючи свій новий наряд. Упевнені пози дівчинки говорять про те, що вона вся в маму!

Дочка Ані Лорак
Дочка Ані Лорак
Дочь Ани Лорак
Дочка Ані Лорак

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.