Лілія Ребрик осоромилася через наряд: вітер підняв плаття і публіка побачила зайве

Лілія Ребрик оприлюднила сміливе відео і порівняла себе з Мерлін Монро.

Лілія Ребрик – відома українська актриса і телеведуча, а також активний користувач соціальних мереж. Інстаграм-блог телеведучої налічує майже 700 тисяч передплатників. Там Ребрик регулярно публікує свіжі фото і відео, а також ділиться моментами з особистого життя.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Так, нещодавно в своєму мікроблозі в Інстаграм Лілія Ребрик оприлюднила веселе відео. Актриса позувала на даху будинку. Сильний вітер піднімав її плаття, через що зірці постійно доводилося тримати спідницю.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

Готуємо для Вас святковий випуск ” Ранок з Україною “до Дня незалежності. Не всі кадри увійдуть в ефір, тому нехай це залишиться тут … ” – підписала відео Лілія Ребрик.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати ролик і відзначили, що телеведуча виглядає просто карколомно.

“Шикарне плаття і Лілія класна. “, “Найкрасивіша і найкраща в світі провідна “, “Хороша, мати двох дітей, Ви чарівні! “, “Наша Мерлін Монро “, “Богиня “, ” Ви спеціально копіювали Мерилін Монро? У вас вийшло! “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Лілія Ребрик щаслива в шлюбі з хореографом Андрієм Диким, з яким познайомилася завдяки проекту “Танці з зірками “. Подружжя виховує двох дочок – восьмирічну Діану і трирічну Поліну.

Лілія Ребрик з дочками
Лілія Ребрик з дочками

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.