Олег Винник змінив професію і сів за штурвал: перші фото “короля вовчиць”

Олег Винник вміє дивувати публіку, і переконаний - ніколи не пізно навчитися чомусь новому, освоїти нову справу і полюбити хобі.

Так, український співак і ймовірний чоловік Таюне (Таїсії Сватко) виклав фото на тлі літака. Доповнив загальну картину неймовірно красивий захід – Винник купався в золотих променях сонця, яке сідає за горизонт.

“Скільки б раз не піднімався в небо, завжди захоплює дух від краси нашої землі. Любіть літати? “,

– запитав співак у своїх фоловерів.

Олег Винник проміняв сцену на небо
Олег Винник проміняв сцену на небо
Олег Винник літав за штурвалом літака: вирішив підкорювати небо
Олег Винник літав за штурвалом літака: вирішив підкорювати небо

Ось що в коментарях до публікації пишуть фоловерів:

  • З Вами полетіла б хоч на край світу, ви такий класний, – коментує користувач з ніком moon_vynnyk
  • Олег, ти нам потрібен на землі а не на небі !, – пише користувач з ніком valentinashalamai
  • поки що жодного разу не літала, але сподіваюся, що полечу над світом немов білий птах. А Ви Олег Анатолійович, як завжди чудовий, – пише користувач з ніком diana.di_official_

Відзначимо, у Олега Анатолійовича Винника дуже багато шанувальників серед жіночої частини аудиторії. 80% його зібраних концертних залів і стадіонів – це жінки. Тому, багато в чому, саме щоб не втратити їхню довіру і навіть закоханість, Олег вважає за краще приховувати свою реальну особисте життя.

Піар менеджери твердять, що його образ брутального самотнього вовка – це магніт для жінок, який привертає, викликає інтерес.

Насправді ж, як ходять чутки, Олег Винник вже більше 20 років одружений на своїй бек-вокалістці Таюне. З нею він проводить весь вільний час, а в Німеччині у них підростає спільний син Юліан.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.