Ліза Арзамасова народила: Галина Сергіївна з серіалу “Татусеві дочк” показала перше фото в статусі мами

Поповнення в родині сталося 14 серпня. Про нього сама Арзамасова повідомила в Інстаграм-профілі. Вона показала фото зі своїм чоловіком і новонародженою дитиною.

Шанувальники тут же кинулися вітати Іллю Авербуха і Єлизавету Арзамасову з появою первістка в їх молодій сім’ї. Приєднується до привітань і редакція “Однією хвилини “.

Всі думали, що Єлизавета буде народжувати в вересні. Навіть сама артистка не йшла зі сцени, адже чітко знала – поповнення в родині не передбачається раніше початку осені.

Однак природа розпорядилася інакше, і 14 серпня на світ з’явилася дитина фігуриста Іллі Авербуха і актриси Єлизавети Арзамасова.

Відомо, що зірка серіалу “Татусеві дочки ” народжувала в одній з приватних клінік Москви. Щоб під вікнами не стояли юрбами шанувальники і журналісти, назва клініки вона приховала. Але запевнила, що це заклад на вищому рівні надасть всі послуги, і мама з дитиною будуть відчувати себе комфортно.

Шлюб з Іллею Авербухом став першим для Арзамасова. До весілля з тренером дівчина майже не розповідала про особисте життя. Їй приписували роман з Родіоном Газмановим, але і актриса, і спадкоємець співака чутки заперечували.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.