Історія кохання Валерії та Йосипа Пригожина: все не так ідеально, як здається на перший погляд (Відео)

Для публічних людей, все життя яких проходить під пильними поглядами тисяч людей, прожити майже два десятка років в шлюбі - вагомий привід для гордості.

Сьогодні ми вирішили розповісти про пару, яка на слуху практично кожен день. І тут складно сказати, що чоловік заробляє, а жінка сидить удома. Обидва партнери – неймовірно сильні особистості, які змогли зберегти неймовірно чисту і світлу любов, а крім цього побудувати ще і неймовірно сильну кар’єру окремо один від одного. Йтиметься про співачку Валерії, яка свого часу виконала хіт “Часики”, і її чоловіка Йосипа Пригожина.

Йосип Пригожин, Валерія, Арсеній і Ліана
Йосип Пригожин, Валерія, Арсеній і Ліана

Щастя Валерії та Йосипа Пригожина цілком заслужено, оскільки шлях до нього був непростим. Першим чоловіком Валерії був Олександр Шульгин, після десятирічного шлюбу вони розлучилися, і жінка залишилася біля розбитого корита – без житла, без роботи, але з дітьми, наймолодшому з яких на той момент було всього 4 роки.

Валерія вирушила на зустріч з Йосипом, який запропонував їй свої послуги продюсера. Ця ділова зустріч перевернула життя Пригожина догори дном. Чоловік закохався у співачку з першого погляду.

У квітні 2003 року він підписав контракт зі співачкою, і вони почали працювати над записом нового альбому. Разом вони проводили в суспільстві один одного практично 24 години на добу, і з кожною хвилиною він закохувався все більше і більше.

Зараз Валерія і Пригожин – вже бабуся і дідусь. Нещодавно в їх сімействі сталося поповнення – син Арсеній Шульгін і його дружина Ліана Шульгіна стали батьками чарівної дівчинки Селін, від якої бабуся і дідусь зараз не відходять ні на крок.

Співачка Валерія та Йосип Пригожин хрестили внучку Селін
Співачка Валерія та Йосип Пригожин хрестили внучку Селін

Історія кохання Валерії та Йосипа Пригожина: все не так ідеально, як здається на перший погляд

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.