Рік без сина: як зараз живе Віктор Павлик, який в 2020 році втратив дитину

7 серпня 2020 року стало відомо, що Віктор Павлик втратив сина. Йдеться про Павлика Павлик, який народився в шлюбі з Ларисою Созаевой.

Зараз пройшло вже трохи більше року з тих пір, як сина не стала через онкозахворювання.

Як Віктор Павлик відходив від втрати сина

Віктор Павлик зі своїми трьома дітьми

Його дружина Катерина Репяхова розповідала, Віктор в перші кілька місяців часто переглядав фотографії та плакав. Ще б пак, адже втратити дитину – це дуже велика трагедія. Артист навіть присвятив своєму пішов синові пісню.

Віктор Павлик зараз

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

У 2021 році влітку у артиста народився син. Його назвали Михайлом за бажанням подружжя, однак Віктор цю ідею підтримав всіма руками і ногами.

Артист зараз багато гастролює, їздить на концерти, поки його недавно народила дружина Катерина Репяхова сидить з немовлям.

Дружина Віктора Павлика з сином
Дружина Віктора Павлика з сином

Однак Віктор все одно часто з’являється вдома, допомагає у вихованні і в догляді за дитиною.

Природно, Віктор Павлик нудьгує за сином, якого не стало рік тому. І час поки ще не так лікує рани, як розповідають філософи. Однак Віктор Павлик вірить, що його сина Павло – це зірка на небі, яка оберігає батька і його недавно народжену дитину. Щоб уникнути обговорень і скандалів, Віктор Павлик та Катерина Репяхова публічно не згадують про те, що трапилося – їм звичніше обговорювати такі болючі теми у вузькому колі.

Віктор Павлик з сином
Віктор Павлик з сином

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.