Камалія показала підрослих дочок від чоловіка-пакистанця: ще не виросли, а вже фарбуються

Найбагатша співачка України Камалія, показала, як виросли її дочки. Дівчаткам зовсім скоро виповниться 8 років.

Відома українська співачка Камалія вже майже 20 років щаслива в шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. У вересні 2013 року в україно-пакистанської сім’ї народилися дві дівчинки-близнючки – Арабелла і Мірабелла.

З ранніх років спадкоємиці Камалії блищать на сцені. Вони займаються моделінгом, знімаються в кліпах мами і навіть кілька разів виходили з Камалією на сцену.

Дочки Камалії та Захура
Дочки Камалії та Мохаммада Захура

Зараз Камалія з дочками знаходиться на відпочинку в Туреччині. Звідти артистка регулярно публікує свіжі фото і відео в своєму Інстаграм-блозі. Нещодавно артистка оприлюднила відео, в якому показала підрослих дочок. У ролику одна з дівчаток фарбувала губи, а друга – розчісувала волосся.

“Я не встигла помітити, як наші дівчата виросли. Як же цікаво спостерігати за їх дівочими штучками “, – підписала відео Камалія.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати ролик.

“А тато як милується і пишається своїми дівчатками!”, “Мамине щастя, татова гордість”, “Дівчата-красуні!”, “Які милі у вас дівчинки”, “Мама розкішна красуня і донечки будуть під стати матусі, а може і маму перевершать “,” Красуні! Так і є. Як швидко ростуть наші дітки “, ” Папі пора нервувати “, – пишуть коментатори.

Про те, як проста українська дівчина стала дружиною пакистанського мільярдера дивіться у відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.