Скільки заробили на рекламі морозива Каменських, Полякова та Дзідзьо: “Захмарні суми”

Кожен день з екранів телевізорів і великих білбордів українські зірки пропонують нам купити морозиво. Скільки ж грошей отримали зірки за таку рекламу?

Журналістам програми “Викриття ” на телеканалі LIVE вдалося поспілкуватися з фахівцем з маркетингу Юрієм Ковальчуком і дізнатися, скільки Настя Каменських, Дзідзьо і Полякова отримали за рекламу улюбленого літнього десерту.

За словами фахівця з маркетингу, реклама тих чи інших продуктів зірками не обмежується тільки банерами і рекламними. Знаменитість укладає з брендом договір, згідно якого вони повинні рекламувати продукт ще й в своїх соціальних мережах. Однак за таку рекламу знаменитостям потрібно заплатити пристойний гонорар.

Про
Оля Полякова в рекламі морозива

“За моєю інформацією, гонорар зірки може становити від 50 тисяч гривень до мільйона. У той же час за інформацією деяких друкованих видань, чеки за подібні послуги в топових артистів можуть досягати і 5-ти мільйонів гривень.”, – поділився фахівець з маркетингу Юрій Ковальчук.

До
Настя Каменських рекламує морозиво у себе в Інстаграме

Відомо, що найбільше за рекламу отримують Діма Монатік і Настя Каменських – більше мільйона гривень за контракт. Сотнями тисяч гривень обчислюються гонорари Дзідзьо і Олі Полякової. Співак Павло Зібров отримує 50 000 гривень.

До слова, найдорожчими і затребуваними зірками в Україні зараз є Тіна Кароль, Настя Каменських і Оля Полякова. Їм найчастіше пропонують співпрацю для реклами.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.