У Лізи Арзамасової і старшого на 21 рік чоловіка Іллі Авербуха проблеми в сім’ї, – психолог

Нещодавно виконавиця ролі Галини Сергіївни в серіалі "Татусеві дочки " Єлизавета Арзамасова вперше стала мамою.

У неї та її чоловіка, фігуриста Іллі Авербуха народився син. Відомо, що пологи обійшлися молодій парі в 1 300 000 рублів. Народжувала Арзамасова в одному з кращих перинатальних центрів столиці.

Дивлячись на цю щасливу пару, здається, ніби у них в сім’ї все ідеально. Однак досвідчений психолог вперше заявила про те, що насправді в цьому шлюбі не все так добре, як здається з боку.

Зокрема, коли у пари народилася дитина, вони написали, що про ім’я ще подумають. Минуло вже кілька днів, а інформацію про імені спадкоємця ще не розкрили.

“Раз так довго думають – значить, є суперечки, а ім’я дитини не повинно асоціюватися з конфліктом. Потрібно називати так, як хочуть батьки. Але не слід перевантажувати ім’я, надавати йому асоціації з історичними особистостями і чекати, що дитина буде новим Петром Великим або Олександром Македонським “,

– розповідає психолог. Слова експерта цитує видання Зая.Ру.

Ліза Арзамасова і Ілля Авербух
Ліза Арзамасова і Ілля Авербух

Однак не всі користувачі можуть повірити в те, що у пари конфлікт. Адже Єлизавету Арзамасову шанувальники знають як взагалі не запальну, що не конфліктну і спокійну особистість.

Якщо проаналізувати її біографію за роки на ТБ, то чи не знайдеться жодної скандальної ситуації, або хоча б моменту, коли Арзамасову б за щось обговорювали. І в кадрі або на сцені театру Єлизавета завжди грає виключно позитивних персонажів.

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.