Співачка Валерія показала обличчя своєї підрослої внучки Селін

Валерія та Йосип Пригожин в цьому році стали бабусею і дідусем. Подарунок у вигляді внучки їм зробили син Арсеній Шульгін і його дружина Ліана Шульгіна.

Бабуся не може натішитися тим, що у неї тепер є внучка. Вона витрачає практично весь свій вільний час на те, щоб пограти з дочкою. Навіть перебуваючи у відпустці або на курорті, Валерію завжди можна побачити з дитиною або з коляскою. А в Інстаграм-профілі все частіше з’являються фотографії милої дівчинки, яка росте не по днях, а по годинах.

Шанувальники відзначають, що з кожним днем Селін Шульгіна стає все більше схожою на свого тата Арсенія

У малятка премилий носик, солодкі пухкі щічки і ручки, світлі волоссячко і чарівні губки-бантики. Судячи по маленькому впертому вольовому підборідді, Селін буде володіти сильним і вольовим характером, коли він почне формуватися.

“Яка ж вона у нас солодка “, – зазначив чоловік співачки Йосип Пригожин.

Валерія і Пригожин показали внучку Селін
Валерія і Пригожин показали внучку Селін

На руках у зоряної бабусі Селін відчуває себе комфортно і затишно.

Бабуся тільки рада проводити більше часу зі своєю онукою. Валерія розповідає, що в компанії свого неймовірно улюбленого і доброго чоловіка Йосипа, а також з онукою Селін вона відчуває себе живою, і насолоджується кожним моментом життя.

Історія кохання Валерії та Йосипа Пригожина: все не так ідеально, як здається на перший погляд

На нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина ” ви можете подивитися спеціальний випуск, присвячений Пригожину і Валерії. Виявилося, вони разом вже багато років. За цей час було все, але вони змогли вберегти свою любов від краху.

Популярне

Схожі статті

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.