Микола Басков приголомшив: назвав ім’я справжнього батька дочки Лободи

Світлана Лобода - зірка світового рівня. Цікаво, що за часів своєї першої вагітності вона не приховувала свою дочку і не зберігала таємниці про особисте життя.

Коли три роки тому у неї народилася дочка Тільда, LOBODA назавжди закрила тему про своє особисте життя. Але публіка продовжувала і продовжувала задавати питання. Хто батько Тільди? Чи займається чоловік її вихованням? З ким живе Світлана? Тільки затвердив думку шанувальників про те, що закордонний рокер Тілль Ліндеманн став батьком дівчинки, ім’я Тільда. Явно ж, що Тільда – це в честь Тилля.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Співачка Світлана Лобода тримає багато особистого в секреті

Про дитину співачки згадали раптово на “Новій хвилі ” в Сочі, пише портал “Дни.ру “.

Сьогоднішнє відкриття робить Андрій Цар. Це дуже відомий і талановитий режисер, музикант, хореограф “, – почав пояснювати журналістам Філіп Кіркоров.

“А ще він батько першої дитини Лободи “, – вставив Микола Басков.

Микола Басков шукає дружину
Микола Басков шукає дружину

Однак ніякої новини в цьому не було. Світлана Лобода, яка раніше виступала в колективі Меладзе “ВІА ГРА ” і не приховувала, що батько її старшої дочки на ім’я Евангелина – Андрій Цар, музикант, композитор, танцюрист і режисер.

Відзначимо, Світлана Лобода недавно вперше показала обличчя своєї молодшої дочки Тільди. До цього три роки з дня її народження артистка воліла показувати публіці виключно фотографії, зроблені зі спини. Це пояснювалося або тим, що українська і російська співачка дуже забобонна, або тим, що вона не хотіла, щоб шанувальники шукали подібності з закордонним рокером Ліндеманном.

Популярне

Схожі статті

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.