Наташа Корольова і Тарзан з розмахом відсвяткували 18-ту річницю весілля: щасливі незважаючи ні на що

21 серпня відома артистка Наташа Корольова і її чоловік Тарзан відсвяткували 18 річницю весілля.

На честь цієї дати подружжя вирішило влаштувати грандіозне свято в своєму заміському будинку. У своєму Instagram-блозі Корольова показала кадри з торжества в саду, де все було прикрашено повітряними кулями.

Наташа вбралася в синій костюм і одягла фату, а Тарзан був одягнений в білий костюм і капелюх.

Н
Наташа Корольова і Тарзан відсвяткували бірюзове весілля

Наташа Корольова пригощала гостей дорогими морепродуктами і іншими кулінарними шедеврами.

Н
Наташа Корольова пригощала гостей дорогими морепродуктами

Також в своїх Інстаграм-сторіз артистка показала, як вони з Тарзаном виконали для гостей пісню “Гори-гори”, яку не так давно спільно записали.

Н
Наташа Корольова і Тарзан співали для гостей

“21.08.21 річниця! 18 років тому, вимовляючи клятву в палаці одруження, ми й уявити не могли, скільки всього нас чекає попереду: радісні дні, захоплюючі пригоди, торнадо і грози, злети і падіння, сварки і примирення – і все це зробило нас тільки сильнішими й ближчими. ми разом йдемо вперед посміхаючись і тримаючись міцно за руки, ми щасливі, закохані і відкриваємо нову сторінку нашої історії !!! “, – написала в своєму Інстаграм-блозі Королева.

Нагадаємо, Наташа Корольова і Сергій Глушко познайомилися в кінці 90-х. Тоді співачка разом з подругою прийшли в нічний клуб і побачили виступ знаменитого Тарзана і його колективу. Шоу настільки захопило артистку, що вона запросила хлопців до свого шоу-балет. Так між співачкою і танцюристом пролетіла іскра і одного разу Тарзан покликав Королеву до себе додому, де жінка залишилася на ніч. В першу ж ніч Наташа Корольова завагітніла і незабаром вони одружилися.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.