Ірина Федишин стане мамою дочки: співачка зробила відверте зізнання

Мама двох синів Ірина Федишин зізналася, що планує третю дитину.

Ірина Федишин – не тільки відома українська співачка, а й любляча дружина і турботлива мама. Цього року співачка зі своїм чоловіком Віталієм Човником відсвяткували 15-ту річницю весілля. Цікаво, що в честь цієї дати, подружжя записали першу спільну пісню “Не кохав “, а також знялися в романтичній фотосесії, де постали в образі нареченого і нареченої. Зіркове подружжя зробили справжній сюрприз для своїх шанувальників.

У шлюбі у Ірини та Віталія народилося двоє синів: 10-річний Юрій та 4-річний Олег. Однак подружжя мріють ще й про доньку. Про це зізналася сама співачка в інтерв’ю Каті Осадчій під час концерту “Вечір прем’єр”.

“Катя, дивлюся на вас, дуже надихаєте. Все можливо, і мені дуже хочеться красуню-дівчинку. Я не знаю, звичайно, як це втілити за третім разом, але кажуть, як Бог дасть, так буде. Ми дійсно з чоловіком хочемо третю дитину, тому, поживемо-побачимо “, – сказала Ірина Федишин.

До слова, на момент, коли Катя Осадча брала інтерв’ю у Ірини Федишин, телеведуча була на 9-му місяці вагітності. 19 серпня Осадча народила і стала мамою вже третього сина. Раніше Осадча та Горбунов зізнавалися, що мріють про дочку, тому шанувальники до останнього вірили, що зіркове подружжя стануть батьками дівчинки. Однак доля розпорядилася інакше і Юрій Горбунов та Катя Осадча стали батьками хлопчика.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.