Молода дружина Віктора Павлика після пологів заговорила про пластик: хоче бути справжньою красунею з обкладинки

Катерина Репяхова стала справжньою Інстаграм-знаменитістю. Як і кожній зірці, їй хочеться бути бездоганною.

Катя Репяхова. Ця дівчина знайшла справжню популярність з тих пір, як Віктор Павлик публічно зізнався, що вона – його нова обраниця.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Своєму улюбленому Катя народила сина і тепер день за днем присвячує родині. Віктор Павлик не приховує: він дуже щасливий в нинішньому шлюбі.

Проте, Репяхова не хоче забувати, що вона ще молода і, знайшовши зоряний статус, хоче підкреслити всі достоїнства і стати справжнім прикладом для наслідування.

Так, як дружина Павлика стала публічною персоною, багато хто цікавиться, не піддалася вона сучасним трендам і не хоче змінити свою зовнішність, як багато відомих блогерша.

Катя Репяхова

“Чи не думали зробити пластику носа? “, – запитують Катерину передплатники

Зірка не приховує, що такі думки у неї звичайно ж були. Проте, її більше турбує, як буде виглядати декольте після годування. Робота над собою після того, як маленький син підросте, стане в пріоритеті.

Цікаво, що Репяхова ніколи не скаржилася на свою зовнішність і не публічно раніше не розповідала про свої наміри змінити себе.

Катя одна з небагатьох публічних особистостей, яка не стала на доріжку пластичної косметології. Навіть під час вагітності, коли фігура змінилася до невпізнання, жінка не скаржилася і приймала себе такою, як вона є.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.