Оля Полякова відповіла на критику хейтерів на адресу її виступів на Дні Незалежності: “Я не Повалій”

Оля Полякова записала відеозвернення до глядачів і відповіла на критику Хейтерів.

За останні кілька днів Оля Полякова брала участь в трьох концертах. Кожен виступ артистки розкритикували глядачі. Співачка вирішила відповісти на критику Хейтерів.

Полякова записала відео, в якому заявила, що публіці просто неможливо догодити.

Так, на гранд-концерті “З днем народження, Україно! “, Ініційованому каналом “Україна “, Оля заспівала попурі зі своїх хітів: “Королева Ночі “, “Лід Рушив “, “Колишній “, ” Ей, секундочку! “, ” Шльопки “.

Користувачі Мережі відразу ж засипали артистку коментарями про те, що ці пісні їм приїлися. Пора співати щось нове і зі змістом.

На церемонії нагородження премії “Національна легенда України ” Полякова заспівала пісню “Віват, король! “.

Її тут же порівняли з першою виконавицею пісні Тамарою Гвердцителі і обурилися тим, що Полякова співає пісні тільки на “мові агресора”.

На концерті в честь Дня Незалежності України Полякова заспівала пісню українською мовою “Біла птаха”.

Артистку і тут розкритикували через те, що вона заспівала не так м’яко і ніжно, як би їм цього хотілося.

“Зіпсувала пісню, її треба було шепотіти як Ніна Матвієнко, як Таїсія Повалій “. Ну, по-перше, я не Матвієнко, і не Повалій. І свій біль я переживаю по-іншому – з горла, кричачи. Незадоволених завжди буде багато , щоб вам не давали! “, – сказала Полякова в відеовідповіді Хейтерам.

Популярне

Схожі статті

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.