19-річний переможець “Голосу країни ” Роман Сасанчін і його 23-річна наречена чекають первістка

19-річний переможець 10 сезону шоу "Голос країни" Роман Сасанчін і його 23-річна наречена Іванна зовсім скоро стануть батьками.

Про це стало відомо з Інстаграм-блогу Іванни. 27 серпня вона оприлюднила в Інстаграм-сторіз коротке відео, на якому зображена з округлим животом в обіймах Романа.

З
Скріншот Інстагарм-сторіз нареченої Сасанчіна

Ніяких коментарів з цього приводу ні Сасанчін, ні його дівчина поки не давали.

До слова, в травні поточного року Роман зробив своїй дівчині пропозицію. Очевидно, що причиною такого раптового рішення стала вагітність Іванни.

Нагадаємо, Роман Сасанчін – дворазовий переможець проекту “Голос”. Вперше він переміг у віці 10 років в шоу “Голос діти”. У 2020 році Роман знову прийшов на сцену “Голосу” і знову став переможцем. В перший і в другий раз до перемоги його привела тренер шоу – Тіна Кароль. 18-річний хлопець з села отримав не тільки заповітний кубок, а й двокімнатну квартиру в Києві в якості призу.

Роман Сасанчін - переможець
Роман Сасанчін – переможець Голосу країни

Після закінчення проекту хлопцеві не вдалося продовжити кар’єру артиста. Зараз Роман працює звичайним касиром в магазині, там же працює і його наречена.

Роман Сасанчін з невесной Іванною
Роман Сасанчін з невесной Іванною

Роман зізнається, роботу в супермаркеті він не соромиться, але мріє про творчій кар’єрі. На шляху до цієї мрії Роман продовжує записувати пісні у вільний час, а Іванна підтримує його і допомагає як менеджер.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.