Оля Фреймут порекомендувала втомленим жінкам не з’являтися на людях: “Навіщо комусь псувати настрій?”

Ольга Фреймут - знавець манер та етикету, зразок вишуканості та ідеальної леді. Вона любить вчити українців різних тонкощів поведінки в суспільстві.

Ольга Фреймут – популярна українська телеведуча. Вона у багатьох до сих пір асоціюється з програмою “Ревізор”, де Оля знімалася багато років і епатувала публіку скандальними витівками.

Зараз Фреймут все рідше з’являється на телеекранах. Вона повністю пішла в сімейне життя і виховання дітей. Однак завершувати свою кар’єру Оля не планує, вона розвивається в трохи іншому напрямку. Вона випускає книги з етикету, веде курси, а також свій Інстаграм-блог, де вчить українців, як правильно вести себе в суспільстві.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут навчає українців етикету

Так, нещодавно Ольга Фреймут опублікувала в своєму Інстаграм-блозі відео, на якому вона була невиспаною і втомленою. У кадрі телеведуча сиділа в одному з закладів і була ошелешена тим, що їй принесли величезну порцію салату.

Скріншот Інстаграм-сторіз Олі Фреймут
Скріншот Інстаграм-сторіз Олі Фреймут

При цьому Фреймут закликала інших жінок не повторювати її помилок і краще взагалі не виходити з дому втомленими.

“Леді не повинна з’являтися невиспаною на люди. Якщо сонна, втомлена, зажурилися, краще залишитися вдома. Навіщо комусь псувати настрій поганим виглядом і настроєм? “, – написала Фреймут.

Варто відзначити, що так звані уроки етикету часто дратують простих українців. Вони вважають, що поради Фреймут не завжди доречні.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.