Євген Кошовий зважився на ринопластику

Євген Кошовий схвилював підписників, виклавши в мережу фото з пластиром на носі.

Євген Кошовий ніколи особливо не морочився з приводу зовнішнього вигляду. Його головною родзинкою завжди була лисина і задоволена широка посмішка. Саме ці дві речі зробили його справжнім улюбленцем і зіркою “Кварталу-95”.

Але кілька днів тому в своєму Instagram артист поділився фото, яке розбурхало його підписників. На носі Кошового був наклеєний великий пластир. Ще більше інтригувала підпис:

“Вирішив зробити ринопластику до закінчення карантину. Вийду на вулицю іншою людиною”, — розповів Євген.

Масло у вогонь підлив і зовнішній вигляд Євгенія — він постав в лікарні, з шапочкою на голові і спеціальним фіксатором на носі під пластиром.

Фото с личной странички Евгения Кошевого
Фото з особистої сторінки Євгена Кошового

Як пізніше стало відомо, з Євгеном все в порядку, а таким чином він просто хотів пожартувати і інформація про операцію — неправда.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.