“А мама буде жити?”: Хто виховує дворічну дочку Анастасії Заворотнюк, поки її мама лежить в лікарні?

Анастасія Заворотнюк - багатодітна мама. Її наймолодшої доньки на даний момент всього два рочки. Її звуть Мила.

У Анастасії Заворотнюк є старша дочка Анна Стрюкова, яка взяла прізвище мами, середній дитина – син Майкл Дмитрович Стрюков, і молодша дочка – Мила Чернишова. Майкл і Анна вже дорослі – дівчині 25 років, а її молодшому рідного брата 21 рік. Їм було легше зрозуміти і прийняти хвороба матері, хоча все одно ця новина стала ударом. А ось молодшої донечці Мілі всього два рочки, і для немовляти з самого народження величезний стрес – рости без матері. Чи справді Анастасія Заворотнюк не бачилася зі своєю маленькою дочкою з часів початку своєї недуги? Хто виховує дівчинку, поки мама проходив лікування далеко, і чому сім’я Заворотнюк навідріз відмовляється показувати молодшу дочку Заворотнюк в пресі або в своїх Інстаграм-акаунтах?

 

Почати слід з того, що саме пізні пологи стали для Анастасії Заворотнюк можливою причиною розвитку онкології. Міла народилася, коли Насті було 47 років. Лікарі кажуть, що в такому віці є великі ризики зовсім не виносити плід. А Настя змогла і виносити, і народити. Ось тільки після цього виснажений організм став посилати недобрі сигнали, внаслідок чого почала розвиватися глиобластома.

Зіграла свою роль і процедура ЕКО – штучного запліднення. Тому що чим старше партнери, тим важче їм завести дитину. А Настя, і її чоловік, фігурист Петро Чернишов дуже вже хотіли, щоб їх любов відбилася в спільних дітей.

Петро Чернишов
Петро Чернишов

За іншими даними, малятко для подружжя виносила сурогатна мати. Петро і Анастасія всіляко заперечували подібні заяви і стверджували, що Міла була зачата природним шляхом.

У перший час після пологів героїня серіалу “Моя прекрасна няня ” нічого не мала проти того, щоб показати свою красуню-дочку на публіку.

Міла Чернишова та її батьки на обкладинці журналу
Міла Чернишова та її батьки на обкладинці журналу

Однак після новини про хвороби Заворотнюк-старшої, припинилися будь-які появи і мами, і дочки.

Старша дочка Анастасії Заворотнюк пояснила, що не показує молодшу сестру через заборону батьків.

Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк

Одного разу шанувальники запитали Анни Заворотнюк, чому у неї в Інстаграм так багато публікацій і знімків з особистих фотосесій, а фотографій з молодшою сестричкою зовсім немає. Анна оголосила, що знімки з Мілою їй забороняють викладати батьки дівчинки – Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов. Причини такої заборони Анна Заворотнюк не пояснила, але, скоріш за все, це через те, щоб дівчинку не наврочили. У сім’ї і так достатньо проблем, і вони не хочуть зайвої уваги до себе в такий непростий період.

Природно, шанувальникам цікаво, на кого ж залишають дворічну Мілу, поки вся родина зайнята лікуванням мами.

По-перше, відомо, що найбільше часу з нею проводить її рідний батько Петро Чернишов. Це підтверджує і те, що фігурист відмовився від багатьох своїх касових проектів після новини про хворобу дружини. Природно, адже такому маленькому дитині потрібна увага і догляд 24 години на добу.

Також не підводить і рідна бабуся Міли по маминій лінії – Валентина Борисівна Заворотнюк. Вона дуже часто приїжджає до зятя, залишається з улюбленою онукою, і, за великим рахунком, замінює їй мати.

Незважаючи на те, що у Ганни Заворотнюк своє життя, вона займається моделінгом і облаштовує особисте життя, все ж час для сестрички, яка залишилася без материнської любові і турботи, вона знаходить.

Анна запевнила, що часто грає з сестричкою. “У неї все чудово. Зростає маленька принцеса “, – поділилася дівчина.

Анна Заворотнюк-Стрючкова
Анна Заворотнюк-Стрюкова

Що стосується мами, то і тут вона була відверта: “Моя мама дуже тяжко хворіє, але ми лікуємося, віримо в краще, і я дуже сподіваюся, що все переможемо “.

Дівчина не уточнила, чи має її мама досить сил, щоб хоча б час від часу бачитися і грати зі своєю малолітньою дочкою.

Але дитяче серце відчуває, що мама в біді, тому сподівається, що скоро вона видужавши. Як і тисячі шанувальників по всьому світу. Як ви вважаєте, чи зможе Заворотнюк з новими силами обійняти свою дитину, і сказати, що вона здорова?

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.