Під вінець мінімум п’ять разів! Лоліта, Пугачова, Кончаловський – зірки, які в РАГСі вже як удома

Коли виходиш заміж або одружуєшся, завжди думаєш - ось вона, моя любов, це назавжди. Але, на жаль, в реальному житті це не завжди так.

У цьому відео ми розповімо про зірок, які йшли під вінець не один раз, і теж кожен раз думали, що це назавжди. Їх приклади доводять – навіть якщо багаторічний шлюб закінчується, це не трагедія, потрібно жити далі, і обов’язково зустрінете свою людину.

Лоліта

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Співачка Лоліта Мілявська в своєму житті надягала біле плаття п’ять разів. І в підсумку в свої 57 років все одно самотня. Першим її чоловіком був Олександр Бєляєв. У шлюбі вони були три роки. Історія кохання була очевидною – Лоліта вийшла заміж за однокурсника.

У 1984 році Лоліта тоді ще Горелик зустріла Віталія Мілявського. Уже під прізвищем другого чоловіка співачка і стала знаменитою, тому не стала її міняти. З відкритих джерел відомо, що шлюб був фіктивним – Лоліті потрібно було переїхати в Москву, а для цього в столиці потрібно було знайти житлоплощу і прописатися.

Уже під час цього шлюбу Лоліта зустріла Олександра Цекало, свого третього чоловіка і партнера по кабаре-дуету “Академія “. У шлюбі пара була 12 років, і від третього чоловіка у Лоліти є дочка Єва. Четвертим чоловіком став Олександр Зарубін. Чоловік був досить забезпеченим, тому покривав всі потреби вибагливої співачки.

Пара хотіла завести дитину, але на 4 місяці вагітності у 44-річної Лоліти стався викидень. Втрата малюка позначилася на відносинах, і в 2009 році пара вирішила розлучитися.

І останнім офіційним шлюбом співачки став союз з Дмитром Івановим, тренером гри сквош. Шлюб тривав 9 років. Свою роль в розлученні зіграло те, що Іванов був порядком молодший за свою обраницю і жив за її рахунок.

Андрій Кончаловський

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

Відомий кінорежисер Андрій Кончаловський за своє життя теж побачив чимало жінок – у нього було 5 шлюбів. Першою дружиною була Ірина Кандат, другий – Наталія Арінбасарова, третьої – Вівіан Годе, четвертої – Ірина Мартинова. Всі союзи були нетривалими. Але в 1998 році Кончаловський одружився з Юлією Висоцькою. Незважаючи на те, що телеведуча молодша за свого обранця на 36 років, вони щасливо живуть разом вже більше двадцяти років.

Ірина Білик

Ірина Білик
Ірина Білик

Ірина Білик – співачка, за плечима якої п’ять шлюбів. Першим цивільним чоловіком Білик став музикант і продюсер Юрій Нікітін. У 1998 році Білик завела роман з манекенником Андрієм Оверчуком. Але і ці відносини закінчилися.

Ірина подала на розлучення і завела роман з хореографом Дмитром Коляденком. У 2007 році артистка знову вийшла заміж. Тоді її обранцем став хореограф Дмитро Дікусар, який був молодший за зірки естради на 15 років. У 2014 році Ірина зізналася, що перебуває у відносинах з режисером, фотографом і стилістом Асланом Ахмадовим. У 2021 році пара оголосила про розлучення. Співачка виступила ініціатором розлучення, тому що режисер не приїжджав до неї і синові Тебріз вже рік на той момент. Життя на дві країни дала тріщину у відносинах.

Алла Пугачова

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Алла Пугачова – багатьма улюблена співачка має за плечима чотири невдалі шлюби і складається на даний момент в п’ятому. Першим чоловіком Примадонни став Миколас Орбакас. Він же став батьком Крістіни Орбакайте. Другий чоловік – Олександр Стефанович, третій – Євген Болдін. З четвертим чоловіком Філіпом Кіркоровим у Алли були найгарячіші відносини і розжарені пристрасті. А молоденький комік Максим Галкін став п’ятим чоловіком, з яким Алла завела двійнят Лізу і Гаррі.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.