“Дочка все вже, від’їхала”: співачка Джері Хейл розповіла, що говорять знайомі після її весілля з самою собою

Співачка Джері Хейл прославилася завдяки композиції "Охорона, скасування ", випущеної кілька років тому.

Ця пісня практично миттєво стала “гімном” всіх супермаркетів і одою касирам. Після “Охорони” Яна Шемаева (Джері Хейл, – ред) випускала ще кілька пісень, але вони вже не були такими хайповими і не змогли переплюнути дебютну композицію. Отже, Яна вирішила радувати своїх шанувальників якимись незвичайними вчинками або навіть витівками. Чого тільки не зробиш, щоб про тебе не забули шанувальники і преса.

Ось, недавно Джері Хейл анонсувала свою ж весілля. Шанувальникам було дивно чути цей анонс, оскільки зазвичай зірки приховують своє особисте життя. А ця подія була приречена на хайп і обговорення. В принципі, так і вийшло, адже у співачки Джері Хейл сталася весілля з … з самою собою!

Весілля з самою собою 25-річна Jerry Heil називає актом прийняття себе, актом любові до себе. Фани і навіть батьки зрозуміли меседж “одруження “, а от знайомі з рідного міста Васильків – немає. До мами і тата зірки, які торгують м’ясом на ринку, підходять городяни (друзі, родичі, просто перехожі) і щиро співчувають.

“До моїх батьків на ринок досі приходять знайомі васильківчани, і кажуть: “Боже, ми вам так співчуваємо. Дочка все вже, від’їхала”,

– розповіла українська співачка.

Вона розповіла, що зовсім не здивована подібною заявою. І коли йшла на такий крок, то очікувала, що дуже багато людей не зрозуміють або неправильно зрозуміють її вчинок.

Проте, є у цій ситуації і позитивна сторона – дуже багато рекламних бренди запропонували на тлі “весілля Джері Хейл ” дівчині співпрацю, так як поділяють її позицію і ідеологію того, що себе треба любити.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.