Як виглядає Ліза Арзамасова через 2 тижні після пологів: сфотографувалася поруч з люлькою свого малюка

Нещодавно 26-річна актриса Єлизавета Арзамасова стала мамою. У неї народився син. Первістка вони з чоловіком Іллею Авербухом назвали Лев.

Єлизавета – досить публічна особа, тому народження своєї дитини вона не приховувала. Також вона не приховує, як відчуває себе після пологів. Нещодавно в Інстаграм телезірка поділилася знімком, який очевидно зробив її чоловік Ілля Авербух. На фото щаслива молода мама поруч з коляскою, в якій лежить її первісток Лев. Дивлячись на Арзамасову, абсолютно не можна подумати, що вона недавно народила і зараз зіткнулася з безсонними ночами. Дівчина виглядає привабливо, і відразу видно, що материнство їй тільки в радість!

14 серпня Ліза Арзамасова повідомила, що вперше стала мамою

14 серпня Ліза Арзамасова повідомила, що вперше стала мамою
14 серпня Ліза Арзамасова повідомила, що вперше стала мамою

Зворушливі кадри з малюком Арзамасова і Авербуха вже облетіли весь інтернет. Шанувальники дуже раді, що їхній кумир пізнала щастя в материнстві.

Слід додати, що Єлизавета Арзамасова не змогла покинути пологовий будинок на третій день після пологів, як це зазвичай відбувається. Її чоловік, фігурист Ілля Авербух був у від’їзді, тому забрати дружину з дитиною додому зміг тільки через тиждень після пологів.

Це наштовхнуло незалежних психологів на думку про те, що в парі безумовно є якийсь конфлікт або розбрат.

Також ходять чутки, що зірку телесеріалу “Татусеві дочки ” (роль Галини Сергіївни Васнецова) не могли виписати з пологового будинку раніше за медичними показаннями: нібито пологи пройшли з ускладненнями.

Судячи з фото в мережі, зараз новоспечена мама почуває себе добре.

Ліза Арзамасова з сином Левом
Ліза Арзамасова з сином Левом

Популярне

Схожі статті

Однією порцією сита вся сім’я. Готується простіше простого, але як смачно виходить: пісочний пиріг із фаршем

Випічка давно є невід'ємною частиною нашого життя. Усі ми любимо пироги, хоч як десерт, хоч як повноцінний обід. Сьогодні ми підготували простий рецепт ситного пирога з пісочного тіста з фаршем.

31-річну Марію Яремчук побачили з чималим животиком: хто ж батько майбутньої дитинки – невже Пономарьов?

Коли мережею став гуляти ролик із вагітною дівчиною, яка дуже схожа на Марію Яремчук, усі стали гадати – хто ж батько дитинки? Звісно, найперші підозри впали на Олександра Пономарьова.

Рецепт привезла з-за кордону, а чоловік облюбував з першої спроби: домашні ароматні пельмені “Північні”

Пельмені знайомі та звичні всім нам. Це проста, швидка і смачна страва для всієї родини на будь-яку частину дня. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних, соковитих і ароматних домашніх пельменів.