Ким на першій роботі працювала співачка Ірина Білик і скільки вона отримувала?

Не секрет, що далеко не всі зірки з народження стають мегапопулярним, і спочатку працюють далеко не на зіркових посадах.

Нещодавно на відверту розмову зважилася співачка Ірина Білик, яка має величезний рівень популярності в Україні і Росії. Незважаючи на те, що артистка виступає вже не так часто, у неї все одно багато шанувальників, які регулярно стежать за кумиром через соціальні мережі.

Українська співачка Ірина Білик розповіла, ким працювала ще до того, як стала співачкою

Перекроїла себе повністю: Ірина Білик і її обличчя крупним планом в 51 рік
Ірина Білик

Складно уявити, але майбутня зірка була секретаркою в київському ЖЕКу. Така непопулярна професія привернула молоду Іру в ті роки, коли вона ще не мала свого фінансового доходу, і їй потрібно було на щось жити. Так, на першу зарплату майбутня співачка купила собі багато локшини!

Але навіть в ті часи Ірина вже мріяла про те, щоб стати співачкою і розвиватися в творчому напрямку. Проте, з дитинства батьки Ірини стримували її пориви – переконували, що для того, щоб потрапити на сцену, потрібно мати зв’язки і великі гроші. А ні того, ні іншого у сім’ї на той момент не було, так як батьки були звичайними різноробочими на заводі.

Ірина Білик
Ірина Білик

“Я не вміла друкувати, тому мені доводилося робити вигляд, що я вмію це робити “, – зізнається Ірина Білик.

Вона розповіла, що коли отримала в ЖЕКу першу зарплату, думала, що це найкращий день у її житті.

Ірина Білик
Ірина Білик

Однак тепер Білик зробила свої висновки – вона абсолютно ніяк не перешкоджає своїм дітям в реалізації мрій. Якщо вони щось хочуть робити, то нехай роблять, а турботлива мама всіляко буде підтримувати їх ініціативи.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.