Лідер групи “Антитіла” Тарас Тополя розповів, як у них в групі жартують один над одним

Гастролі - справа затяжна. Іноді імениті артисти місяцями перебувають в турах. Щоб якось розрядити обстановку, часто один над одним жартують.

Як правило, це нешкідливі жарти, проте вони націлені на те, щоб побачити реакцію людини. Наприклад, фронтмен групи розповів, що йому в навушнику можуть включити шансон замість його голосу, а в пляшку з-під води на сцені налити щось міцніше, наприклад, горілку.

Група “Антитіла ” об’їжджає під час своїх турів найвіддаленіші куточки України: до 50 концертів за один тур

За словами Тараса Тополі, найчастіше “перепадає ” барабанщику – Дмитру Водовозову. Його творчі колеги можуть перемотати барабанну установку скотчем або лейкопластиром. І виходить дуже ніяково, коли він зауважує подібний “казус ” вже під час виходу на сцену, коли музику чекає багатомільйонна аудиторія. А адже дана музична група збирає без перебільшення повні зали.

Тарас Тополя з гурту Антитіла
Тарас Тополя з гурту Антитіла

“Пускали в вушні монітори шансон замість мого голосу. А то замість води в пляшку налили горілку. Я, в принципі, можу співати в будь-якій ситуації. І випивши ковток горілки, і з шансоном в навушниках. Легко контролюю себе “,

– з гумором підкреслив Тарас Тополя.

Тополя розповів, що їх барабанщик ніяк не звикне до подібних жартів, тому кожен раз у нього починається паніка.

Група Антитіла
Група Антитіла

Слід додати, що Тарас Тополя – чоловік української співачки Альоші. Публіка дуже чекає їх спільного виступу, адже за роки роману у них так жодного разу і не було спільної пісні. Музиканти поки думають над тим, щоб заспівати разом, але це безперечно буде шедевр!

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.