У соліста гурту ТНМК народилася двійня

Олександр Сидоренко, відомий фанатам під псевдонімом Фоззі, повідомив у своїх соціальних мережах, що став татом двійнят.

47-річний артист ретельно приховує своє особисте життя. Відомо, що він перебуває у щасливому шлюбі з дружиною Поліною і має старшу дочку. Але ні журналісти, ні шанувальники творчості Олександра жодного разу не бачили кого-небудь із його сім’ї.

Рідкісні новини можна зустріти лише  у музиканта на сторінці в Facebook. 21 квітня як раз був одним із таких щасливих днів — атист повідомив, що став татом одразу в другий і в третій раз: двійнят хлопчика і дівчинки.

“У нас з Поліною дві новини. Дві дуже хороші новини”, — написав під своїм постом Олександр.

В нас з Поліною дві новини. Дві дуже хороші новини)).

Opublikowany przez Олександр Фоззі Сидоренко Wtorek, 21 kwietnia 2020

Підписники Фоззі вітають новоспеченого тата і бажають малюкам здоров’я і щастя.

Нагадаємо, що Олександр Сидоренко є одним із лідерів української хіп-хоп групи “Танок на майдані Конго” (ТНМК) з 1989 року і по сьогоднішній день.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.