Королівський конфлікт. В мережі з’явилася переписка між принцом Гаррі та батьком Меган

Принц намагався налагодити стосунки із тестем.

Повідомлення опублікували після того, як подружжя повідомили, що відмовляються співпрацювати з деякими виданнями. Пара заявила, що не підтримує їх формат роботи. Вони також  не будуть відповідати на будь-які питання  з цього приводу та продовжать судовий розгляд.

Як виявилося, принц Гаррі ще до весілля став ініціатором листування із батьком своєї нареченої Меган Маркл. У повідомленнях представник королівської родини просив Томаса Маркла не поширювати у ЗМІ  конфіденційні дані про свою доньку. Також Гаррі прохав тестя вийти на зв’язок, аби пояснити всю ситуацію.

«Том, це знову Гаррі. Нам дійсно потрібно поговорити з вами. Вам не варто вибачатися, ми розуміємо обставини, але «публічні дії» тільки погіршать ситуацію. Якщо ви любите Мег і хочете зробити все правильно, будь ласка, зателефонуйте мені, оскільки можливі два інших варіанти, які не зажадають від вас спілкування з журналістами. Будь ласка, зателефонуйте мені, щоб я міг пояснити. Ми з Мег не сердимося на вас, нам просто потрібно поговорити», – написав Гаррі.

Майбутній чоловік  Меган Маркл пропонував Томасу допомогу та запевнив, що разом вони зможуть подолати кризу.

«Будь-яка розмова з пресою виллється у неприємні наслідки, повірте мені, Том. Тільки ми можемо допомогти вам, як і намагалися з першого дня», – намагався достукатися до батька Гаррі.

Однак тесть виявився невблаганним. Томас Маркл продовжував  давати коментарі, в яких йшлося про те, що дочка не хоче з ним спілкуватися, в той час як він намагався встановити контакт.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.