Аліна Гросу похвалилася “новими” губами: стали ще більшими, але втратили форму

26-річна співачка і актриса Аліна Гросу завжди заперечувала інформацію про те, що вона коли-небудь робила пластичні операції. Однак її обличчя говорить саме за себе.

Аліна Гросу співала на великій сцені ще з 4 років. Всі пам’ятають, як завзята, маленька дівчинка співала пісню “Маленька бджілка”. Потім Аліна пішла в школу і на деякий час залишила сцену. Однак, коли дівчині виповнилося 20 років, вона знову почала блищати на телеекранах. У цій пекучій блондинці з провокаційними піснями було неможливо впізнати “Маленьку бджілку”. Аліна змінила не тільки свій репертуар, а й зовнішність.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Неозброєним поглядом видно, що Гросу скористалася послугами пластичних хірургів. У неї неприродно схудли щоки і поповніли губи, а ніс став коротше і кирпатий.

Аліна Гросу до і після пластики
Аліна Гросу до і після пластики

Відомий пластичний хірург Андрій Іскорнев розповів виданню ” КП в Україні “, які пластичні операції робила артистка.

“Дівчина зробила ринопластику, пластику губ. Також, якщо це не фотошоп – ще й грудки Біша прибрала (пластична операція по зменшенню щік, суть якої – відкачування інкапсульованих жирових утворень між щічної м’язом і поверхневими м’язами обличчя, -ред.) Ніякими дієтами подібного ефекту не доб’єшся! “, – розповів пластичний хірург.

Цікаво, що Аліна Гросу завжди заперечує той факт, що вона щось робила зі своєю зовнішністю. Однак результат, як то кажуть, на лице.

А недавно Аліна Гросу опублікувала в своєму Інстаграм-блозі відео, в якому шанувальники помітили зміну форми губ. Вони стали більш пухкі, але втратили форму.

Скріншот Інстаграм-сторіз Гросу
Скріншот Інстаграм-сторіз Гросу

Ймовірно, співачка в черговий раз вирішила збільшити губи.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.