Віталій Кличко прокоментував чутки про розлучення з дружиною: “Вам довідку принести? “

Мер Києва Віталій Кличко вже 25 років одружений на спортсменці і моделі Наталії Єгоровій. Однак останнім часом ходять чутки, що вони розлучаються.

Віталій Кличко одружився в 1996 році на спортсменці і моделі Наталії Єгорової. У пари в шлюбі народилося троє дітей – син Єгор-Данило, якому зараз 21 рік, дочка Єлизавета-Вікторія, якій 18 років, і наймолодший Максим-Олександр, йому 16 років.

Віталій Кличко з сином Єгором
Віталій Кличко з сином Єгором

Довгий час Віталій Кличко і його дружина Наталя живуть не разом. Жінка проживає в Німеччині, а Віталій в Україні. Бачаться дружини кілька разів на рік.

Останнім часом ходять чутки, що Віталій Кличко розлучився зі своєю дружиною. Однак нещодавно в ефір вийшло інтерв’ю мера Києва програмі “Зірковий шлях “, де він спростував дану інформацію.

“Всі говорять про те, що ви з Наталією вже давно не в шлюбі? ” – запитала у Кличка журналістка.

“Це моє особисте життя. Моя. Особиста. Життя. Чуток багато ходить. Хтось може щось придумати, хтось щось додумати, але дуже важливо, щоб ти сам знав правду і завжди був щирим “, – пішов він від відповіді.

В
Віталій Кличко в програмі Зірковий шлях

“Ви як справжній політик – чітко на питання не відповіли. У шлюбі ви з Наталією? ” – повторила питання ведуча програми.

“Вам довідку принести? Я шлюбі “, – заявив він.

До слова, Віталію Кличку неодноразово приписували романи з українськими красунями. Подейкують, що поки офіційна дружина мера в Німеччині, він займається своїм особистим життям в Україні.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.