Спадкоємці Сергія Лазарєва: як виглядають Микита і Анна Лазарева, хто їх мати і чому їх приховували? (Відео)

Сергій Лазарєв - російський співак з блискучої кар'єрою, але важкої особистим життям. Він зустрічався з жінками, то розходився, а хотілося сімейного тепла.

Тому він завів собі дітей. Так, ось так несподівано! Ходять чутки, що їх народила сурогатна мати, а в той же час говорять, що у Лазарєва з’явилася жінка, яку він приховує від публіки, щоб не наврочити особисте щастя. Так яка ж правда насправді і хто – мати маленьких дітей Сергія Лазарєва?

Кілька років Сергій Лазарєв зустрічався з популярної російської телеведучої і актрисою Лерой Кудрявцевої, яка на 12 років старше Сергія. Влітку 2012 року після п’яти років стосунків пара оголосила про свій розрив, причиною якого стала робота і постійні роз’їзди. Через кілька місяців музикант оголосив про свій новий роман – його обраницею стала солістка групи «А-Студіо» Кеті Топурія. Однак, ці стосунки тривали недовго. У 2013 році Сергій Лазарєв почав з’являтися на світських тусовках з українською співачкою з екс-віагрянки Сантою Дімопулос, але і там не зрослося.

Публіка так переживала за особисте життя артиста, і пускала різні чутки. Але там тим часом все налагоджувалося. Уявіть здивування шанувальників, коли 23 грудня 2016 Сергій Лазарєв заявив – у нього народився син. Правда, народився не зараз, а два роки тому – в 2014 році.

Для того щоб приховати від преси поява сина, Лазарєв навіть переїхав за місто в приватний будинок. Йому вдалося зберігати таємницю впродовж двох років, поки хтось із папараці нарешті не “підловив» співака з сином на виході з храму.

Шанувальники вже зрозуміли, що за Сергієм потрібно більш пильно стежити, тому не спускали з нього очей найближчі кілька років. І зовсім недарма, адже в травні 2019 року журналісти дізналися, що у Сергія народилася дочка. Виявилося, народилася вона ще в 2018 році, просто Сергій приховував народження малятка, щоб позбавити себе від зайвої тяготи у вигляді журналістів і розпитувань шанувальників.

Подейкують, що біологічний батько дітей Сергій Лазарєв, а ось про матір нічого невідомо.

Якщо поглянути, наприклад, на недавнє відео з дочкою Сергія Ганною, можна побачити, що у дитини вже простежуються явні татові риси. Але ось що ж їй дісталося від мами – питання.

Найбільш вірний варіант – це те, що дітей виносила і народила сурогатна мати.

Хоча експерти в світі шоу-бізнесу стверджують – можливо, мамою стала якась публічна жінка з оточення співака. Тоді зрозуміло, чому він приховував дату народження обох дітей – щоб ніхто не почав зіставляти факти, і шукати, які ж зірки в цей час були в положенні або надовго пропадали з виду, виношуючи дитину.

Шанувальники переживають – як же чоловік, ще й такий популярний, який весь час перебуває на гастролях або на зйомках, може один виховувати двох дітей.

Але на своїх інтерв’ю екс-учасник Євробачення запевняє – встигає заміняти своїм Микиті і Ганні і маму, і батька.

Відомо, що семирічний Микита захоплюється плаванням, малюванням і шахами, а трирічна Аня успадкувала вокальні дані від батька.

Зараз Сергій Лазарєв вже так не приховує своїх дітей від публіки, адже розуміє – вони приречені на те, щоб перебувати під пильною увагою шанувальників і папараці.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.