Наталя Могилевська вийшла в світ з нареченим-мільйонером: більше не приховують відносини

У Мережі вже давно подейкують, що співачка Наталя Могилевська крутить роман з відомим мільйонером Олегом Рижовим.

Наталя Могилевська ретельно приховує своє особисте життя. Співачка двічі була заміжня, але побудувати міцну сім’ю їй так і не вдалося. Зараз співачка повністю зайнята своєю кар’єрою, а не особистими відносинами.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Однак в Мережі вже давно ходять чутки, що Могилевська зовсім холостячка. Нібито вона закрутила роман з відомим українським мільйонером Олегом Рижовим. Їх не раз бачили разом на світських заходах. Олег і Наталя трималися за руки, обнімалися і вели себе, як закохана парочка. Сама ж Могилевська ці не чутки не підтверджує, але і не спростовує.

Наталя Могилевська і її багатий чоловік Олег Рижов позували в новорічній фотосесії
Наталя Могилевська і її багатий чоловік Олег Рижов

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі артистка знову засвітила свого ймовірного нареченого. Могилевська і Рижов з’явилися разом на модній події “Ukrainian Fashion Week “. У своїх Інстаграм-сторіз артистка показала, як її супутник галантно доглядає за нею.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Могилевської

Варто відзначити, що Могилевська на модному показі виглядала розкішно. Останні пару місяців співачка активно худне і результат її схуднення вже помітний. Для виходу в світ Наталя наділу жовта сукня на запах, яку доповнила шкіряним корсетом.

Скріншот Інстаграм-сторіз Могилевської

Нагадай, Олег Рижов – відома особистість і мільйонер. Він є кінематографістом, засновником київських бутиків Isaia, Billionaire, і власником салонів краси Backstage.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.