Британська школа в Україні за 40 тисяч доларів на рік: скільки коштує навчання дочок Камалії?

Співачка Камалія - справжня зірка. Її люблять, цінують, на її концерти збираються цілими стадіонами, а виходу нових пісень чекають з нетерпінням. Крім того, що вона знаменита і затребувана, вона ще й дружина, і мати.

Її чоловіка звати Мохаммад Захур, він пакистанець. У 2013 році у подружжя сталася важлива подія – їх сім’я поповнилася одразу на дві особи – двійнят Арабеллу і Мірабелла. Як же живуть дівчатка, які з дитинства оточені любов’ю, увагою преси, і живуть в достатку?

Мірабелла і Арабелла
Мірабелла і Арабелла

Дівчатка Камалії та Захура вчаться в Україні, в школі з британським вектором освіти. Поки вибирали навчальний заклад для спадкоємиць, з чоловіком мало не посварилися. Папа хотів, щоб дівчатка здобували освіту за кордоном.

Про це Камалія розповіла в інтерв’ю телеканалу “Україна “.

Камалія, її чоловік Мохаммад Захур та дочки Арабелла і Мірабелла
Камалія, її чоловік Мохаммад Захур та дочки Арабелла і Мірабелла

Співачка розповіла, що в рік на навчання однієї дитини у них йде більше двадцяти тисяч доларів. Але перспектива дійсно хороша – випускники цієї школи надходять в кращі ВНЗ Британії та Америки.

Дівчатка маму не засмучують – радують успіхами в навчальному процесі.

Це не дивно, адже Камалія розповідає – займається з дівчатками з двох років, причому сама, репетирів не наймати.

Камалія з чоловіком і дітьми
Камалія з чоловіком і дітьми

Українська співачка і модель Камалія запевняє – займається з дітьми, відкладаючи всі свої важливі завдання. Навіть, часом, відмовляється від виступів. Адже сім’я для неї завжди на першому місці. І це дає свої плоди – в сімействі зоряної красуні порядок і взаєморозуміння, до чого багато хто так прагнуть.

Як дружина мільярдера виграла конкурс краси і стала співачкою? Історія красуні Камалії

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.