Дмитро Комаров показав молодецьку завзятість: скочив на мотоцикл, що б довести юну дружину на що здатний в 38

Дмитро Комаров порадував шанувальників новою фотографією. Бравий чоловік у красуні Олександри Кучеренко!

Дмитро Комаров в шлюбі Олександрою Кучеренко – не перший рік. Союз дуже цікавий: ведучому 38 років, а його обраниці – 23 роки. Проте, пара відмінно уживається, багато подорожує і радує одне одного романтичними сюрпризами.

Нещодавно шоумен показав, як хвацько в Пакистані він осідлав мотоцикл. Транспорт – непростий, а прикрашений власником. “Залізний кінь ” – справжній витвір мистецтва.

Надихнувся артист місцевими шедеврами автопрому і вирішив теж не розмінюватися на дрібниці:

“… Декор коштує дорожче самого автобуса. Я був настільки вражений, що вирішив створити свою ” картину на колесах “, купив старий мотоцикл приблизно за 430 доларів і звернувся до найвідомішого майстра в країні. За три тижні він перетворив цього дідка з двигуном 125 “кубиків ” в шедевр, який гідний стати музейним експонатом “, – написав Комаров.

Чому у пари Кучеренко-Комарова до сих пір немає дітей?

У 2019 шоумен одружився на “Міс Україна 2016 ” Олександра Кучеренко. Відомо, що закохані довго зустрічалися до того, як надіти обручки.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Але, через 2 роки, сім’я так і не зважилася на головний крок – завести дітей. Дмитро все так же їздить по світу, а його дружина штурмує телебачення і вдосконалюється як телеведуча.

Проте, про малюка Комаров мріє. Побачивши світ, він зрозумів, що хоче виростити майбутнього сина або дочку вільною особистістю. У вихованні не збирається нав’язувати свої погляди і хоче забезпечити комфортні умови для розвитку.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.