Катя Осадча в декреті не забарилася: через півмісяця після родом побігла на зйомки – з ким залишився син?

Катя Осадча та Юрій Горбунов 19 серпня стали батьками. Для провідної це вже третя дитина.

Екатерина Осадчая даже не могла представить, что в 37 лет станет мамой чудесном малышу. Беременность звезда тщательно скрывала, но внимательные поклонники уже в феврале заметили, что у звезды появился аккуратный животик.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадчая и Юрий Горбунов

Розкрити свій секрет змогла зірка тільки в травні, коли неозброєним оком було помітно – вона в положенні. До речі, розсекретила провідну Оля Полякова.

Кого чекали Юрій Горбунов та Катя Осадча?

До народження дитинки, аж до 19 серпня артисти не говорили, хто ж повинен з’явитися на світло. Доля подарувала парі хлопчика. Тільки на наступний день після пологів, з’ясувалося що знаменитості аж надто кортіло дочку.

Не дивно! У Каті є 18-річний син Ілля, а в шлюбі з Юрієм народила чарівного Ванюшу. Але Всесвіту видніше, хто більше підходить цій родині.

Втекла з декрету на зйомки?

Катерина – жінка-брила. На 5-й день після пологів вона вже у всю красувалася в розкішній сукні перед камерою. Ну не могла ж вона на День незалежності кинути свою улюблену передачу!

Катя Осадча

Артистка оказалась незаменимой и сейчас так же продолжает работать и брать интервью у звезд.

Интересно, что главная светская хроникёрка так и не раскрывает всех секретов своего виртуозного материнства: занимается ребенком сама или в помощь ей ​​есть няни.

Кстати, Осадчая не раз заявляла, что в настоящий декрет уходить не собирается. Или не сидела дома и после рождения первого ребенка. Ей его воспитывать тогда помогали ее родители, а сама звезда штурмовала телеканалы в поиске работы.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.