“Ти прекрасна!”: Стиліст Андре Тан несподівано привітав колишню дружину з днем народження

У 2021 році, на подив, розлучень серед зіркових пар стало більше, ніж у 2020 році, коли почався карантин. Звичайно, виною тому все, що пари постійно вдома.

Немає можливості відпочити один від одного і скучити. Одним із знаменитих людей, хто пережив розлучення, став відомий український дизайнер одягу Андре Тан. Він розлучився зі своєю дружиною Аліною Харченко після дев’яти років шлюбу. Інформація про розлучення з’явилася в мережі в травні цього року.

Модельєр Андре Тан наказав викинути все чорні речі з своєї шафи
Модельєр Андре Тан

Однак зараз у Аліни день народження, і Андре Тан не зміг пройти повз – публічно привітав екс-дружину. Або може не “екс “, і у них ще залишилися почуття один до одного?

“Особливий день. У цей день народилася людина, яким я завжди буду нескінченно захоплюватися. Ти завжди була моїм найвідданішим і надійним другом. І найголовніше – люблячою матір’ю. Ти подарувала мені чудову доньку, яку я люблю більше життя. Дякую тобі за це. Я багато чим зобов’язаний тобі. Бажаю тобі успіхів у всіх твоїх починаннях і справжнього жіночого щастя. Процвітання і успішних продажів твоєму бренду Homewings. Я вірю, у тебе все вийде! Дорога, з днем ​​народження! Ти прекрасна жінка “,

– написав Андре Тан у себе в публікації.

Андре Тан і його дружина
Андре Тан і його дружина

Відзначимо, що за деякими даними Андре та Аліна розлучилися саме через те, що жінка почала розвивати себе як бізнесвумен і створила бренд Homewings. Нібито, Андре Тан, грунтуючись на своєму досвіді, постійно давав дружині поради, а вона хотіла пройти власний шлях, робити свої помилки, і постійно відмовлялася від нав’язливих рад подружжя.

Однак це лише одна з версій, чому їхній шлюб дав тріщину.

Тепер у фанатів з’явилася надія, що пара скоро знову зійдеться і буде разом.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.