16-річна дочка Полякової в перуці, корсеті і нашийнику обурила Мережу: чи не зарано?

16-річна дочка Олі Полякової Маша вже давно не та мила і маленька дівчинка, якій була раніше.

16-річна дочка Олі Полякової зростає справжньою бунтаркою. Вона одягається в зухвалий одяг, робить дуже яскравий макіяж і все це показує в своєму Інстаграм-блозі, де за нею стежать понад 170 тисяч шанувальників.

Більш того, Маша є солісткою панк-рок групи “Шви”. Нещодавно відбувся перший концерт групи і публіка була вражена репертуаром молодих виконавців. У текстах пісень, які співає Маша, дуже багато ненормативної лексики і неприйнятних виразів.

Дочка Олі Полякової Маша - зовсім скромна дівчинка
Дочка Олі Полякової Маша – зовсім скромна дівчинка

А недавно дівчина опублікувала в своєму Інстаграм-блозі кілька фотографій, де вона позує в образі героїні японського мультика.

Маша позувала в чорно-білій сукні з широким поясом на талії і великою кількістю декору з металу. Полякова-молодша прикладу перуку з синіми волоссям. На фото випускала дим з рота, нібито вона курить.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото дочки Полякової та розкритикували її за куріння і нескромне образ.

“Гірше нічого не бачила”, “Не зрозуміло, що ти цими фото хочеш показати”, “Ти куриш?”, “Тобі йде така стрижка”, “Тобі дуже добре з каре”, “Як то зарано в твоєму віці”, ” Маруся, що ти з собою зробила “,” Дуже круто з такою стрижкою і кольором волосся !!! стильно і зухвало! “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.