Коли почнеться бабине літо 2021: синоптики дали прогноз

В Україні в цьому році осінь настала строго за графіком - з першого вересня в різних регіонах почалися дощі, рвучкі вітри і грози.

Однак любителі тепла і спеки не були готові до такої зміни погоди, тому з нетерпінням чекають коли почнеться бабине літо 2021 Україна. Синоптики пообіцяли, що в цьому році осінь і зима не будуть такими аномальними, як раніше.

Якщо проаналізувати прогноз погоди по Україні з сайту Gismeteo, перша половина вересня буде холодною і мокрою. Практично по всій території України до 14-15 числа буде холодно, тому не ховайте дощовики, теплі речі і парасольки.

Потім атмосферний фронт змінюється і в Україну приходить бабине літо. Однак навіть в той час не варто очікувати сильної спеки. Ночі будуть стає трохи тепліше, а час від часу будуть заморозки.

Днем протягом тижня буде висока температура, +20 і вище, а в другій половині вересня знизиться, але не сильно.

Народний календар осінь
Народний календар осінь

Нижче дивіться прогноз погоди для міст з різних куточків країни: Києва, Львова, Дніпра, Одеси, Харкова.

До слова, синоптики прогнозують, що листопад 2021 буде холодним. Уже в другій половині листопада Україну накриє сніг, будуть рясні опади. Однак сніг швидко розтане, і практично до нового року погода буде морозною і сухий.

Прогноз на зиму 2021

Народний синоптик Леонід Горбань зазначає, що зима цього року буде сніжна і холодна. Цього любителі кататися на гірках і лижах дуже чекають.

Популярне

Схожі статті

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.