Співачка Надя Дорофєєва розсекретила свою вагу і розмір одягу

Співачка Надя Дорофєєва - одна з найбільш мініатюрних на сцені. Худенька, стройненькая, але довгонога.

Прихильницям і шанувальникам дуже цікаві параметри зірки. А дружина Володимира Дантеса – взагалі без комплексів. Тому на вирішила розповісти, яку цифру бачить на вагах.

Відповідаючи на питання своїх фоловерів в розділі “Історії ” в Інстаграм, Дорофєєва зізналася, що важить 48 кілограмів при зрості 168,5 см. Також знаменитість розповіла, що обсяг її бюста – 83 см, талії – 63 см, а стегон – 94см .

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес полетіли в Туреччину
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес полетіли в Туреччину

Також дружина Володимира Дантеса зізналася – у неї в житті є кілька особливостей. Наприклад, вона багато їсть. Але завдяки гарному метаболізму і регулярних фізичних навантажень їй вдається підтримувати себе в хорошій формі. Вона не схильна до повноти і завжди радує шанувальників своєю бездоганною талією.

По-друге, Наді Дорофєєвої дуже складно ковтати таблетки. Тому кожен раз для неї – це новий стрес.

По-третє, артистка взагалі не дивиться фільми жахів – вона боїться.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Відзначимо, українська артистка Надя Дорофєєва прославилася в складі групи “Время и Стекло “, яка існувала десять років. Серед їх найбільш популярних пісень – “Так випала карта “, “505 “, “Ім’я улюблене моє “, “Останній танець “, “Срібло ” та інші. Однак група розпалася рік тому, після чого Надя Дорофєєва почала сольну кар’єру в 2020 році.

Вона випустила перший сольний трек “Gorit “: за кілька днів новий хіт набрав мільйони переглядів на YouTube.

Популярне

Схожі статті

Рецепт привезла з-за кордону, а чоловік облюбував з першої спроби: домашні ароматні пельмені “Північні”

Пельмені знайомі та звичні всім нам. Це проста, швидка і смачна страва для всієї родини на будь-яку частину дня. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних, соковитих і ароматних домашніх пельменів.

Страва з ароматом дитинства! Працівниця їдальні поділилася рецептом міні-піци, яку ми всі так обожнювали

Приготувати смачні та ароматні міні-піци, яки всі ми памʼятаємо зі шкільної їдальні, з легкістю можна вдома. Спробуйте цей рецепт та порадуйте своїх близьких приємними спогадами.

Не пиріг, а казка: тісто без дріжджів і яєць, а начинка може бути різною, у мене з яблуками. Така смакота

Кожен любить випічку. Це простий і ситний десерт або основна страва для всієї родини в будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пирога без дріжджів і яєць, начинка може бути будь-якою.