Настя Каменських травмувалася під час виступу в Туреччині (Фото)

Настя Каменських показала фото травмованої руки в своєму Інстаграм-блозі.

Настя Каменських – одна з найвідоміших і популярних співачок в Україні. Вона 10 була учасницею групи “Потап і Настя” і стала улюбленицею мільйонів. У 2018 році дует взяв паузу і Настя Каменських почала сольну кар’єру.

Настя Каменських
Настя Каменських – одна з найвідоміших співачок України

Зараз співачка виступає під псевдонімом “NK” і її сольний проект став не менш популярний, ніж група “Потап і Настя”. Чоловік Каменських Олексій Потапенко зізнається, що зараз його дружина більш популярна, ніж він. У Насті більше концертів і заробляти вона стала більше свого чоловіка.

Так, нещодавно артистка влаштувала гастрольний тур по містах України. А зараз співачка вирушила з концертом до Туреччини.

Нещодавно артистка повідомила, що під час концерту в Туреччині вона травмувалася. Настя опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз фото руки зі слідами удару.

Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських
Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

“Я дуже пристрасна. Сьогодні розбила руку мікрофоном. Випадково “, – підписала знімок Каменських.

До слова, нещодавно співачка зізналася, що знову набрала зайву вагу після багатьох років схуднення. Причиною набору ваги став стрес, який був викликаний смертю батька.

Настя зізнається, вона звикла “заїдати” горе. Тільки через півроку після втрати близької людини, вона знову взяла себе в руки.

Більше про особисте і творче життя Насті Каменських дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.