Батько Жанни Фріске вперше зізнався, що у співачки був брат-близнюк: “Покликав за собою”

У відомої співачки Жанни Фріске був брат-близнюк, але він помер через 2 тижні після народження.

Відома російська співачка Жанна Фріске померла 15 червня 2015 роки від важкого онкологічного захворювання. Рідні артистки до сих пір не можуть змиритися з приводу тяжкої втрати.

Нещодавно батько Жанни Фріске дав велике інтерв’ю YouTube-шоу “Психологія зірок “. Там він розповів про взаємини з зятем Дмитром Шепелєвим після смерті Жанни, про спілкування з онуком і багато іншого.

Про
Батько Жанни Фріске в програмі Психологія зірок

Також Володимир Фріске вперше розповів, що у Жанни Фріске був брат-близнюк.

Як виявилося, діти народилися на сьомому місяці вагітності. Жанна з’явилася на світ з вагою 1300 грамів, а її брат – 2640. Однак, у хлопчика була непрохідність кишечника і асфіксія. Його відразу відвезли в лікарню, але малюк прожив всього 2 тижні.

“Через два тижні нам зателефонували з клініки і сказали, що хлопчик помер. Я приїхав, жінка запитує: “Будете ховати? ” Я відповідаю: “А як же “. І ось вона виклала сім трупів, мені це неприємно згадувати. Я підійшов і свого одразу впізнав. Він так схожий на мене був! “, – розповів Володимир Фріске.

А ось маленька Жанна провела в лікарні більше місяця, але вижила.

Чоловік зізнається, смерть дитини вони з дружиною переживали не довго, адже у них залишилася Жанна. Також батько співачки згадав, що перед тим, як Жанна Фріске померла, вона сказала, що її до себе кличе брат.

Популярне

Схожі статті

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.