Світлана Лобода назвала причину переїзду з дітьми в Європу: “Там нас не знають”

Не так давно Світлана Лобода зізналася, що вже 2 роки живе в Європі на березі моря.

У серпні поточного року Світлана Лобода приїхала в Україну з концертом і встигла дати кілька інтерв’ю. Так, в студії програми “Ранок з Україною” співачка поділилася з телеглядачами новиною про те, що вона вже 2 роки живе в будинку на березі моря, який купила сама.

Співачка купила будинок в Європі і перевезла туди дітей. Де саме Лобода живе – невідомо. Артистка вирішила тримати це в таємниці. Світлана зізнається, що її там ніхто не знає, крім сусідів і їй це дуже подобається.

Світлана Лобода з дітьми
Світлана Лобода з дітьми

В інтерв’ю виданню “Teleprogramma.pro.” Світлана Лобода розповіла про причини переїзду. Артистка стверджує, що в першу чергу вона це зробила заради дітей.

“Зазвичай мій графік збудований так, що навіть під час тривалого туру через кожні 3 – 4 дні я залітаю додому, щоб обійняти моїх дівчат. А коли ми не можемо бути фізично разом, ми весь час на відеозв’язку. Що стосується переїзду, то в першу чергу я його задумала заради дітей. Я їх виховують бути скромними і не прив’язуватися до зірковості “, – пояснила знаменитість.

Світлана Лобода підкреслила, що її популярність позбавляла її та її сім’ю свободи, а нове місце проживання допомогло вирішити цю проблему.

“Жити в будиночку біля моря серед людей, які тебе не знають, – чи не це мрія будь-якого відомого людини?”, – резюмувала артистка.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.