Як Максим Галкін виховує Гаррі Галкіна і ким хоче бачити його в майбутньому? Татів наступник (відео)

Гарік Галкін - спадкоємець російського коміка Максима Галкіна. Взагалі, в шлюбі у Алли Пугачової і пародиста є двоє дітей - Ліза і Гаррі.

Але Максим, як і будь-який приблизний батько, більше у вихованні віддає себе саме синові, виховуючи гідного наступника. У цьому відео ми розповімо, чому Максим Галкін вчить свого єдиного сина, які якості в ньому виховує, і ким хоче бачити в майбутньому.

Гаррі разом зі своєю сестрою Лізою народився восени 2013 року в Москві. Хлопчику пощастило стати дитиною в одній з найвідоміших «зіркових» сімей Росії.

Максим Галкін вперше отримав досвід батьківства, і з самого народження від своїх двійнят не відходить ні на крок. Він навчає їх всьому, що вміє сам – вдома дітки ставлять різні постановки, показуючи своє вміння танцювати, акторська майстерність, і навіть деякі гумористичні сценки.

Як і в будь-якій сім’ї, батьки Гаррі і Лізи ментально розділилися так – Алла організовує дозвілля Лізи і спілкується з нею як мама і близька подруга, а Максим більше поруч з Гаррі, передаючи йому свою батьківську турботу.

Наприклад, недавно Максим показав, як відправився зі спадкоємцями на риболовлю. Найбільше це було цікаво маленькому Гарику, і свого першого серйозного улову він був неймовірно радий.

Також тато наполягає, щоб спадкоємець і його сестричка вивчали іноземні мови. Навіть записали дітей в приватну онлайн школу. Виходить у Гаррі непогано, тим більше, він уже навіть заспівав на французькому.

Також Гаррі – маленький господарник. Нещодавно тато показував, як хлопчик взяв гроші зі свого скарбнички і пішов в будівельний магазин, щоб купити деякі інструменти. Як виявилося, його племінниці потрібно було відкрити сейф, замок на якому зламався. І Гарік вирішив зробити це за допомогою підручних інструментів.

До речі, вдома маленький Гаррі теж відповідальний чоловік. Не проти щось полагодити, якщо потрібно. Наприклад, недавно в замку розхиталася металева пластина, що закриває стик між паркетом кімнати та сходової площадки.

Гарік сам закріпив поріг, а тато зобразив це на відео і показав передплатникам.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.