Катерина Репяхова зробила з Віктора Павлика ідеального чоловіка і батька: “Розподілили обов’язки”

Віктор Павлик та його молода дружина Катерина Репяхова вже 3 місяці, як батьки. Катя зізнається, не очікувала, що чоловік буде настільки допомагати.

Катерина Репяхова – четверта дружина Віктора Павлика. Різниця у віці у них становить 28 років, але подружжя це не бентежить. Катерина з дитинства була фанаткою Павлика і навіть стала його концертним директором. Незабаром робочі відносини переросли в романтичні. У травні 2020 року ці фірми офіційно уклали шлюб, але саме весілля довелося перенести через карантин.

У червні поточного року Віктор Павлик та Катерина Репяхова стали батьками. У подружжя народився хлопчик, якого назвали Михайлом.

Катерина Репяхова і Віктор Павлик
Катерина Репяхова і Віктор Павлик

У перші дні після народження малюка дружина Віктора Павлика зізнавалася, що їй дуже важко справлятися з дитиною. Однак нещодавно дівчина опублікувала в своєму Інстаграм-блозі пост, в якому розповіла, що вона повністю адаптувалася до ролі матері, а також їй неймовірно допомагає чоловік.

“Скоро три місяці, як ми батьки. Політ нормальний. Ми повністю адаптувалися У нашій родині чітко розподілені обов’язки. Наприклад, Віктор Франкович купає Мішу і піклуватися про те, щоб мама Михайлика не була голодна, їздить за різними покупками, грає з Мішею, коли мамі потрібен відпочинок або потрібно попрацювати “, – поділилася Репяхова.

Також Катерина повідомила, що незважаючи на те, що для Павлика це вже 4-й дитина, але для нього зараз все вперше.

“Насправді, чоловік велика підтримка. Я навіть не очікувала, що він буде настільки мені допомагати. Хоч за фактом у чоловіка: Миша – 4 дитина, але проживає він все вперше. “, – резюмувала дружина Павлика

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.