Леся Нікітюк розповіла правду про стосунки з Сергієм Притулою: “Ми можемо це зробити”

Сергію Притулі та Лесі Нікітюк приписують не тільки робочі відносини, а й романтичні.

Сергій Притула та Леся Нікітюк кілька років працюють на одному телеканалі і знімають популярне шоу “Хто зверху”. Деякий час навіть ходили чутки про можливий роман телеведучих.

Нещодавно, Леся Нікітюк дала інтерв’ю журналу “Телегід “, де розповіла правду про стосунки з Сергієм Притулою. За словами телеведучої, вони справжні друзі.

“Я вірю в дружбу між чоловіком і жінкою в декількох випадках. Один з них – це коли вони колеги по проекту. Така модель у нас з Сергієм Притулою. Чи то ми з ним з одного регіону, то чи просто приблизно однаково виховані, але у нас немає в крові лицемірства і скандальності. Звичайно, можемо це легко зробити, але навіщо? “- розповіла Леся.

Сергій Притула та Леся Никитюк
Сергій Притула та Леся Нікітюк в програмі Хто зверху

До слова, Леся Нікітюк – закореніла холостячка. Кілька років тому вона збиралася вийти заміж за свого коханого, проте доля склалася так, що вони розлучилися. Після цього Леся вирішила всю себе присвятити кар’єрі.

А ось Сергій Притула – зразковий сім’янин. У травні цього року він став батьком втретє. Його друга дружина Катерина народила дівчинку, яку назвали Стефанією.

Сергій Притула з новонародженою дочкою
Сергій Притула з новонародженою дочкою

Цікаво, що про вагітність дружини Сергія Притули було невідомо публіці. Шоумен вирішив приховати цю новину до появи малятка на світло.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.