“Холостяк ” Заливако погладив “вагітний ” живіт Анни Богдан: “До останнього не вірила .. “

"Холостяк" Михайло залівако оприлюднив зворушливе фото зі своєю обраницею Ганною Богдан, яке стало причиною обговорень в Мережі.

Михайло Залівако і Анна Богдан – одна з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу. Вони зійшлися завдяки шоу “Холостяк”, де Михайло вибрав Анну серед 29 претенденток на його серце. Після фіналу шоу “Холостяк”, закохані зняли квартиру в Києві і почали разом жити. Зараз Анна і Михайло багато подорожують і просто насолоджуються один одним. Крім того, закохані вже будують плани на майбутнє і планують дітей. Анна зізнається, мріє про велику сім’ю і дуже хоче, щоб першим у неї народився син.

Анна Богдан і Михайло Залівако
Анна Богдан і Михайло Залівако

Не так давно в Мережі з’явилися чутки, що дівчина вже знаходиться в положенні. Причиною чуток стало фото, яке опублікував в своєму Інстаграм-блозі Михайло Залівако. На знімку закохані позують в повний зріст і Михайло тримає свою руку на животі Анни.

“Більше обіймайтеся, моя вам порада! Ну тому що це пипец як прикольно. Так, і запевняю, буде час, коли ви такі “бляха, треба було обійняти, а не сидіти дутися” завжди через обіймання. Але ця тема працює в конфліктах тільки у відносинах, на вулиці можна ляща відхопити “, – підписав знімок Залівако.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і відзначили, що Анни і Михайло – дуже красива пара, а деякі припустили, що дівчина вагітна.

“Вагітна “, “крутяк! Ну молодці же !!! Хоча, я сама до останнього не вірила в реальність ваших почуттів … “, “Ви дуже красива пара”, “Такі класні!”, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!