Алла Пугачова змінила колір волосся і викликала фурор на червоній доріжці: “20 років геть”

72-річна Алла Пугачова разом з 45-річним Максимом Галкіним з'явилася на світському заході і викликала фурор.

Алла Пугачова зі своїм чоловіком Максимом Галкіним з’явилися на прем’єрі серіалу “Вертинський” і прикували до себе увагу публіки.

Для виходу в світ Алла Борисівна вибрала сірий брючний костюм в смужку і чорну блузу. Талію Примадонни підкреслив широкий пояс з минималистичной пряжкою, а шию прикрасила масивний золотий ланцюг.

Алла Пугачова і Максим Галкін на прем'єрі серіалу Вертинський
Алла Пугачова і Максим Галкін на прем’єрі серіалу Вертинський

Однак найбільше уваги привернув новий колір волосся артистки. Пугачова пофарбувалася в попелястий блонд і багато хто відзначив, що цей колір молодить співачку.

“Прекрасно виглядає примадонна! Дуже йде зачіска !! Браво! “,” Аллі дуже йде ця зачіска, 20 років геть “,” Нарешті з’явився нормальний стиліст, а так Алла прекрасно виглядає “,” Галкін може пишатися красою своєї обраниці. Радію за Аллу “, – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що за останні кілька років Примадонна здорово схудла, змінила свій стиль одягу на більш молодіжний і стала виглядати набагато молодше. Звичайно, не обходиться і без послуг пластичних хірургів і косметологів. Співачка регулярно робить підтяжку обличчя, прибирає зморшки і коригує форму губ. Подібні процедури змінили зовнішність Пугачової до невпізнання.

Примадонна молодіє за допомогою пластики
Примадонна молодіє за допомогою пластики

Нагадаємо, Алла Пугачова і Максим Галкін разом зі своїми дітьми 8-річними Лізою і Гаррі живуть в цьому замку в елітному селищі Грязь. Про те, як виглядають хороми зоряної сім’ї дивіться на YouTube каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.