Коли День осіннього рівнодення 2021: які є традиції і що не можна робити

Вже скоро буде День осіннього рівнодення, після якого вечора будуть довшими і холодніше. Коли це трапиться і які традиції є в цей день?

Головний “день сили осені ” – саме так називають цей день. 22 вересня 2021 року – день осіннього рівнодення. Як відомо з назви, в цю дату денний цикл дорівнює нічному. Дана дата особлива не лише з цієї точки зору, а ще й з точки зору нумерології – 22 вересня 2021 року о 22:20 настає енергетично сильна момент – сім двійок зібралися в одну точку і направили свою силу на поліпшення становища певних знаків.

Зокрема, це час сприятливо позначиться на Дів, Терезах, Стрельцах, Рибах і близнюках. Особливі зміни чекають представників цих Знаків Зодіаку у фінансовій сфері та особистому житті.

Заборони на День осіннього рівнодення

День осіннього рівнодення
День осіннього рівнодення

Щоб не гнівити долю, потрібно дотримуватися деяких чітких правил. Є ряд заборон, які допоможуть вам зберегти все добре, що є зараз. Зокрема, 22 вересня коштує не планувати якісь серйозні звершення, а навпаки – підводити підсумки і робити висновки.

Як і в будь-який інший енергетично сильна день, важливо відмовитися від сварок, конфліктів, з’ясувань відносин. Навіть якщо вас хтось дуже сильно провокує або ображає, намагайтеся не реагувати для цього. Адже день рівнодення – це день накопичення енергії. Якщо ви будете накопичувати погану енергію, то саме погана і буде потім вас переслідувати.

Що потрібно зробити до 22 вересня

Якщо у вас були справи, які ви давно хотіли зробити, але все ніяк руки не доходили, то 22 вересня – саме час.

Крім того слід очистити простір в будинку, прибравши його від мотлоху.

Сплануйте справи на осінь і зиму, поставивши реальні завдання, які ви зможете дійсно виконати.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.